Workshops

Regelmatig zullen aan deze pagina nieuwe workshops toegevoegd worden. Op basis van de aanvragen zal een agenda opgesteld worden. De workshops zullen in de weekeinden in Leusden gehouden worden en duren +/- 6 uur. De volgende cursussen zijn beschikbaar:

Portretfotografie

Tijdens deze workshop komen diverse aspecten van portretfotografie aan bod, zoals apparatuur, belichting, camera instellingen en gebruik van flitsers. Daarnaast worden verschillende poses en het aansturen van modellen behandeld. ongeveer 2 uur wordt besteed om zelf met een model en de aanwezige apparatuur aan het werk te gaan.

Het aantal cursisten is hier maximaal 2 per keer. De kosten bedragen €200,- per persoon.

Beter fotograferen

Speciaal opgezet voor mensen die al een tijdje een spiegelreflex of systeemcamera hebben, maar nog steeds in de automaat stand werken. Aan bod komen belichting, compositie en een aantal veel voorkomende problemen en oplossingen.

Het aantal cursisten is beperkt tot 4 per keer, De kosten bedragen €125,- per persoon

Persoonlijke workshop

Heb je interessen om een dag of dagdeel geholpen te worden met een specifiek fotografie gerelateerd onderwerp, dan is het ook mogelijk om een 1 op 1 sessie te boeken. Dit kan in veel gevallen ook op jouw lokatie. De kosten bedragen in dit geval € 200,- per dagdeel (excl eventuele reiskosten en andere onkosten)

heb je naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen, of wil je een workshop boeken, neem dan contact op middels het contactformulier.